Salgskonsulent

Gammelrand Beton A/S søger en dygtig sælger med energi og højt drive, der selv kan planlægge sin dag og sikre, at nuværende såvel som nye kunder vedligeholdes og plejes.

Kan du nikke genkendende til ord som engagement - salgsorienteret - projektsalg - kundepleje og godt købmandskab, er dette måske noget for dig.

Dine arbejdsområder

Med reference til salgschefen, bliver din fornemste opgave at vedligeholde og pleje eksisterende kundekreds, samt opsøge nye kunder. Typisk vil du arbejde med langvarige samarbejdsaftaler og projektsalg, dit kundesegment bliver blandt andet entreprenører, brolæggere, trælastbranchen, belægningsbranchen m.fl.

Du vil som udgangspunkt tilbringe halvdelen af tiden hos kunderne og den anden halvdel på kontoret. Du vil med dit engagement og erfarne salgsgen bidrage til udvikling og udvide kundekredsen.

Du arbejder selvstændigt, og har gode muligheder for sparring med kollegaer i virksomheden. Du følger dit salg til dørs i tæt samarbejde med dine kollegaer. Du vil geografisk arbejde på hele Sjælland. Vi arbejder i Navision og MS Office.

Dine kvalifikationer

- Du har erfaring som sælger.

- Du behøver nødvendigvis ikke kendskab til branchen, men det vil unægtelig være en stor fordel.

- Du er naturligvis kundeorienteret og sætter en ære i at pleje og rådgive kunderne professionelt.

- Du kan lide at se forretningen vokse som resultat af din indsats og dit kendskab til markedet.

- Du er vant til at arbejde selvstændigt, og kan selv planlægge din dag så den udnyttes effektivt.

- Du er flydende i dansk mundtligt og skriftligt.

Din person

- Som person arbejder du målrettet og seriøst. Er proaktiv og entusiastisk.

- Du er struktureret i dine kunderelationer og dit salg.

- Du er i besiddelse af gode samarbejdsevner og kommunikationsevner.

- Er udadvendt og naturligt kontaktskabende.

- Du er i besiddelse af sund fornuft og en udpræget god situationsfornemmelse.

- Du er god til at forhandle, åbne og lukke salget og har et godt "købmandsgen".

Vi kan tilbyde dig

En spændende og udfordrende arbejdsplads med i alt 85 engagerede kollegaer i et godt arbejdsmiljø. En virksomhed med mange igangværende og kommende projekter. En fuldtidsstilling hvor du har mulighed for at præge dagligdagen og udviklingen.

Løn og ansættelsesvilkår, der forhandles på et niveau, som modsvarer dine kvalifikationer.

​​

Ansøgningsfristen

Stillingen ønskes besat snarest, men vi venter gerne på den rigtige. Der vil blive afholdt samtaler efterhånden som ansøgningerne kommer ind. Har du spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at kontakte Salgschef Helen Pedersen på mobil 40 36 74 66 eller hp@gammelrand.dk Ansøgning og cv sendes til hp@gammelrand.dk

Om Gammelrand Beton A/S

Gammelrand Beton er en velkonsolideret, familiejet virksomhed, som blev grundlagt i 1932. Gammelrand Beton er primært baseret på fremstilling af kvalitetsprodukter til markeder i bygge- og anlægssektoren. Produktionen består hovedsageligt af afløbsrør, brøndkomponenter, diverse formstykker, fundamentblokke, letklinkeblokke, fliser, kantsten, belægningssten samt færdigblandet beton.

Produktionen foregår på fuldautomatiske anlæg, der er med til at sikre en ensartet høj produktkvalitet og rationel arbejdsgang. Kvaliteten styres gennem virksomhedens eget laboratorium

Se www.gammelrand.dk

Vi holder julelukket fra d. 22 december til d. 1 Januar. Begge dage inkl.  ​