Vedligeholdelsesleder

Vil du være med til at sætte dit præg på vores serviceafdeling?

Gammelrand Beton A/S søger en vedligeholdelsesleder med ansvaret for at udbygge og optimere det løbende vedligehold på vores fabrikker.

Dine primære arbejdsopgaver vil være

  • ​Planlægning og styring af service- og vedligeholdes opgaver samt reservedelslager via PM5
  • Indkøb af formudstyr/maskiner
  • ​Forhandling af reservedelspriser og bestilling af reservedele
  • ​Ledelse af 5 medarbejdere
  • ​Optimering på diverse støbe- og blok maskiner
  • ​Fejlfinding på hydrauliske luftanlæg i samarbejde med vores elektriker

Dine kvalifikationer:

Du er uddannet smed, reparatør eller lignende. Du vil få 5 medarbejdere under dig, så du skal selvfølgelig have lyst til ledelse. Derudover vil det være en fordel hvis du har kendskab til PM5 (elektronisk vedligeholdelses styrings system)

Gammelrand Beton A/S er en familieejet virksomhed med ca. 80 medarbejdere. Du vil indgå som en del af vores serviceafdeling på 11 medarbejdere.

Vi kan tilbyde et job med en spændende og afvekslende hverdag i et uformelt miljø med gode kolleger. Du vil referere direkte til direktøren.

Vil du høre mere kan du kontakte smed Erik Larsen (51332670) eller direktør Ole Pedersen (20232005).

Vi ser frem til at modtage din ansøgning på op@gammelrand.dk 

Om virksomheden:

Siden 1932 har Gammelrand Beton fremstillet kvalitetsprodukter til markeder i bygge- og anlægssektoren. Produktionen foregår på fuldautomatiske anlæg, der er med til at sikre en ensartet høj produktkvalitet og rationel arbejdsgang. Kvaliteten styres gennem virksomhedens eget laboratorium. En fleksibel ekspedition og egen vognpark sørger for korrekt og hurtig levering til byggepladser mm.